Allt om travsport

Är du en inbiten spelare på travsport eller hör du till allätarna inom sport men kanske vill läsa mer om hästsport för att få en större inblick? Då kan tidningen Allt om Travsport vara ett bra alternativ. Det du behöver veta är att du inte hittar några speltips eller odds häri. Denna tidning ger bara all nödvändig information om travsport överlag och tar upp alla olika lopp och de bästa hästarna o.s.v.

Allmänt om Allt om Travsport

Du blir väl uppdaterad om de senaste bravaderna, om loppen, om framgångar och om enträgna kuskar som kämpar för att nå prispallarna. De senaste nyheterna finns alltid att tillgå och du hittar således bred information i Allt om Travsport.

Tidningen ges ut 6 gånger om året, d.v.s. varannan månad. Den vill förmedla en personlig relation mellan läsare och innehåll och är därför mycket uppskattad för alla som älskar travsport. Även alla hästägare tycker om att bläddra i tidningen så du behöver givetvis inte bara ägna dig åt trav- eller galoppsport för att uppskatta vad som står däri. Tidningen tar upp viktiga saker som avel, vilket är ett av de allra väsentligaste aspekterna inom trav. I tidningen kan du även annonsera och ge dina personliga synpunkter och åsikter eller ställa frågor.

Det som är extra trevligt är också att tidningen innehåller en stor mängd tjusiga bilder på ståtliga hästar eller foton från travloppen. Varför inte läsa det senaste hemma hos-reportaget eller bli sporrad av unga kuskar som ger sin bild av vilken underbar värld travsporten faktiskt är? Man kan kort och gott säga att det samtidigt är ett livsstilsmagasin såväl som en travsporttidning och kombinationen är perfekt.

mts_magxp